Faceți căutări pe acest blog

vineri, 20 noiembrie 2015

„Biblia în sufletul elevilor” la Parohia Satchinez

       „Biblia în sufletul elevilor” la Parohia Satchinez

       Vineri, 13 noiembrie, cu ocazia zilei mondiale a Bibliei, la Școala Gimnazială Satchinez, judeţulTimiş, arondată parohiei Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, s-a desfășurat concursul școlar de cultură religioasă intitulat „Biblia în sufletul elevilor”. Acesta a fost organizat sub coordonarea profesorului de religie Alexandru Hrab, cu aprobarea doamnei Liliana Călianu, directorul şcolii şi cu purtarea de grijă a preotului AlexandruRusandu, parohul bisericii din Satchinez. Această mică activitate s-a adresat elevilor din clasa a VII-a, pentru care programa școlară prevede teme despre studierea Sfintei Scripturi.
        Manifestările dedicate acestei zile au început cu a unei expoziții de Biblii și cărți pe teme biblice, iar apoi a continuat cu concursul propriu-zis.
        În deschiderea evenimentului, pr. Alexandru Rusandu a adresat elevilor participanți un cuvânt despre importanța Sfintei Scripturi în viaţa fiecărui creştin, binecuvântându-i pe elevi și urându-le succes, iar doamna director Liliana Călianu a subliniat, în mod special, sprijinul dânsei pentru ora de religie și pentru cât mai multe manifestări de acest fel organizate în cadrul şcolii.
Sursa:  http://mitropolia-banatului.ro/biblia-in-sufletul-elevilor-la-parohia-satchinez/





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Totalul afișărilor de pagină