Bine ați venit!

Doamne Iisus Hristoase, Dumnezeu nostru, binecuvintează cu binecuvântarea Ta cea cerească pe toți cei ce vor citi acest blog. Deschide-le lor inima ca să înțeleagă cuvintele din el. Ferește-i de toată rătăcirea și Te preamărește în viața lor, făcându-i instrumente ale voinței Tale sfinte.

Faceți căutări pe acest blog

!!!Important!!!

Acest blog reprezintă strict părerile mele.
Orice asociere între numele meu și documentele oficiale legate de ora de Religie (lecții, fișe, manuale, programe școlare etc) sau cu acțiunile oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române sau ale Arhiepiscopiei Timișoarei ori ale Școlii Gimnaziale Satchinez nu-și are menirea. Aceste instituții nu pot fi responsabile pentru postările mele și nici trase la răspundere!
Unele din materiale de pe blog (filme și cărți) sunt descărcate de pe internet (Scribd sau alte site-uri) și au caracter informațional.

sâmbătă, 3 martie 2018

Print Friendly & PDF

Print Friendly & PDF

De multe ori citeam pe un site câte un articol și îmi doream să-l salvez în pc și să revin asupra lui. Există o modalitate prin care puteam face asta: copy-paste. Dar asta lua timp și uneori eram grăbit. În altă ordine de idei, unele site-uri nu permit copy-paste. În același timp, este drept că unele site-uri oferă o alternativă (vezi imaginea 1), dar altele nu.
            Din fericire, există o alternativă care să ne permită să salvăm ceea ce citim în pdf. O imprimantă virtuală.
Programul Print Friendly & PDF este un mic utilitar, o extensie pentru Chrome și Mozilla , pe care-l găsim la această adresă https://www.printfriendly.com/.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Cuvântul Ortodox

Cuvântul Ortodox

Sinpro

Sophia.ro

Elefant.ro

Totalul afișărilor de pagină