Bine ați venit!

Doamne Iisus Hristoase, Dumnezeu nostru, binecuvintează cu binecuvântarea Ta cea cerească pe toți cei ce vor citi acest blog. Deschide-le lor inima ca să înțeleagă cuvintele din el. Ferește-i de toată rătăcirea și Te preamărește în viața lor, făcându-i instrumente ale voinței Tale sfinte.

Faceți căutări pe acest blog

!!!Important!!!

Acest blog reprezintă strict părerile mele.
Orice asociere între numele meu și documentele oficiale legate de ora de Religie (lecții, fișe, manuale, programe școlare etc) sau cu acțiunile oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române sau ale Arhiepiscopiei Timișoarei ori ale Școlii Gimnaziale Satchinez nu-și are menirea. Aceste instituții nu pot fi responsabile pentru postările mele și nici trase la răspundere!
Unele din materiale de pe blog (filme și cărți) sunt descărcate de pe internet (Scribd sau alte site-uri) și au caracter informațional.

duminică, 4 februarie 2018

Liniște sufletească

Liniște sufletească
Este un moment în viață când pui liniștit capul pe pernă, pentru că știi că lucrurile pe care le-ai făcut au fost bune, că le-ai făcut cu suflet și din dorința de a-i ajuta pe pe semenii tăi. Nu spre lauda ta, nu lăudându-te tu cu realizările tale, nu asuprind pe cel de lângă tine, nu prin superioritatea funcției, ci prin calitatea de ta de om. Bineînțeles, ai și greșit, dar contează că ai încercat să rămâi om. A fi om este o calitate prea îndepărtată de timpul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Cuvântul Ortodox

Cuvântul Ortodox

Sinpro

Sophia.ro

Elefant.ro

Totalul afișărilor de pagină