Bine ați venit!

Doamne Iisus Hristoase, Dumnezeu nostru, binecuvintează cu binecuvântarea Ta cea cerească pe toți cei ce vor citi acest blog. Deschide-le lor inima ca să înțeleagă cuvintele din el. Ferește-i de toată rătăcirea și Te preamărește în viața lor, făcându-i instrumente ale voinței Tale sfinte.

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 24 decembrie 2017

Hristos S-a născut


© Foto: Basilica
„Astăzi s-a născut Hristos,
Mesia chip luminos
Lăudați și cântați,
Și vă bucurați!”
            Ca în fiecare an, de praznicul Nașterii Domnului „cu strămoșii cântăm în cor, colindul sfânt și bun” prin care arătăm răspunsul nostru la taina iubirii lui Dumnezeu.
„Hristos-Pruncul pe Care-L cântă colindele este darul lui Dumnezeu Tatăl pentru viața lumii”. Hristos S-a născut într-o iesle aflată într-o peșteră, pentru că nimeni nu și-a deschis ușa casei să-l primească. Azi, după mai mult de 2000 de ani, Hristos se naște în inimile noastre și ne aduce adevărata lumină a iubirii curate, a bunătății și a sfințeniei.
De aceea, la acest ceas de mare bucurie vă doresc ca inimile să vă fie pline de lumină și de veselie, pentru că doar așa viața poate să ne fie îndestulată de gânduri senine, de mulțumire, de dragoste, de sănătate și de bună înțelegere!
            Îngerii care s-au bucurat de nașterea Domnului să vă îmbucure viața prin marea milostivire a lui Dumnezeu așa cum rostim: „Și de acum până-n vecie, Mila Domnului să fie”.
            „Acum vă las, fiți sănătoși,
Și veseli de Crăciun.
Dar nu uitați, la veselie
Să fiți plini de omenie!
Cu respect,
Hrab Alexandru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Sinpro

Totalul afișărilor de pagină