Bine ați venit!

Doamne Iisus Hristoase, Dumnezeu nostru, binecuvintează cu binecuvântarea Ta cea cerească pe toți cei ce vor citi acest blog. Deschide-le lor inima ca să înțeleagă cuvintele din el. Ferește-i de toată rătăcirea și Te preamărește în viața lor, făcându-i instrumente ale voinței Tale sfinte.

Faceți căutări pe acest blog

!!!Important!!!

Acest blog reprezintă strict părerile mele.
Orice asociere între numele meu și documentele oficiale legate de ora de Religie (lecții, fișe, manuale, programe școlare etc) sau cu acțiunile oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române sau ale Arhiepiscopiei Timișoarei ori ale Școlii Gimnaziale Satchinez nu-și are menirea. Aceste instituții nu pot fi responsabile pentru postările mele și nici trase la răspundere!
Unele din materiale de pe blog (filme și cărți) sunt descărcate de pe internet (Scribd sau alte site-uri) și au caracter informațional.

vineri, 30 decembrie 2016

Je suis Alexandrov?!
Je suis Alexandrov?!
Și când mă gândesc că atunci când a avut loc atentatul terorist de la charlie hebdo majoritatea erați pe facebook cu Je suis charlie, dar acum ce mai spuneți? Am ajuns să ne batem joc de oameni nevinovați, chiar nevinovați. Dacă și moartea este subiect de satiră ce să mai spun? Zic și eu: dacă acest ziar nu-i jignea pe islamiști nu era nici un atac terorist.
http://www.activenews.ro/externe/Charlie-Hebdo-a-publicat-caricaturi-cu-prabusirea-avionului-Tu-154.-Replica-Moscovei-Sunt-excremente-pe-hartie-139596
S-ar putea să vă intereseze și această informație:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Cuvântul Ortodox

Cuvântul Ortodox

Sinpro

Sophia.ro

Elefant.ro

Totalul afișărilor de pagină