Bine ați venit!

Doamne Iisus Hristoase, Dumnezeu nostru, binecuvintează cu binecuvântarea Ta cea cerească pe toți cei ce vor citi acest blog. Deschide-le lor inima ca să înțeleagă cuvintele din el. Ferește-i de toată rătăcirea și Te preamărește în viața lor, făcându-i instrumente ale voinței Tale sfinte.

Faceți căutări pe acest blog

!!!Important!!!

Acest blog reprezintă strict părerile mele.
Orice asociere între numele meu și documentele oficiale legate de ora de Religie (lecții, fișe, manuale, programe școlare etc) sau cu acțiunile oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române sau ale Arhiepiscopiei Timișoarei ori ale Școlii Gimnaziale Satchinez nu-și are menirea. Aceste instituții nu pot fi responsabile pentru postările mele și nici trase la răspundere!
Unele din materiale de pe blog (filme și cărți) sunt descărcate de pe internet (Scribd sau alte site-uri) și au caracter informațional.

sâmbătă, 17 decembrie 2016

Despre Jurnalul de Satchinez/Ziarul de Satchinez


             Aceasta este ultima postare pe acest blog despre revista comunei Satchinez. Pentru că domnul primar Florin Cheaua (2016) a hotărât ca toate ziarele locale să apară online pe site-ul primăriei la următoarea adresă:  http://satchinez.ro/pagini/comuna/ziar.php       lucru de care mă bucur nespus, de aceea am hotărât să nu mai postez nici o revistă pe blog. 
             Vă reamintesc că noul primar al comunei este de anul acesta domnul Florin Olimpiu Cheaua:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Cuvântul Ortodox

Cuvântul Ortodox

Sinpro

Sophia.ro

Elefant.ro

Totalul afișărilor de pagină