Bine ați venit!

Doamne Iisus Hristoase, Dumnezeu nostru, binecuvintează cu binecuvântarea Ta cea cerească pe toți cei ce vor citi acest blog. Deschide-le lor inima ca să înțeleagă cuvintele din el. Ferește-i de toată rătăcirea și Te preamărește în viața lor, făcându-i instrumente ale voinței Tale sfinte.

Faceți căutări pe acest blog

!!!Important!!!

Acest blog reprezintă strict părerile mele.
Orice asociere între numele meu și documentele oficiale legate de ora de Religie (lecții, fișe, manuale, programe școlare etc) sau cu acțiunile oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române sau ale Arhiepiscopiei Timișoarei ori ale Școlii Gimnaziale Satchinez nu-și are menirea. Aceste instituții nu pot fi responsabile pentru postările mele și nici trase la răspundere!
Unele din materiale de pe blog (filme și cărți) sunt descărcate de pe internet (Scribd sau alte site-uri) și au caracter informațional.

joi, 25 august 2016

Elixir pentru revitalizarea vederii Autor: Oana Hâncu

Elixir pentru revitalizarea vederii
Autor: Oana Hâncu

Vederea este unul dintre cele mai prețioase simțuri ale omului, de aceea cu toții ar trebui să-i acordăm atenția necesară pentru a preveni deteriorarea acesteia și afecțiunile ochiului.
Pentru a prepara acest elixir, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
·         100 ml de ulei din semințe de in
·         2 lămâi
·         o căpățână mare de usturoi
·         500 g de miere de albine.
Decojiți una dintre lămâi, iar pe cealaltă curățați-o și de pielița subțire care îmbracă fiecare felie și puneți-le într-un robot de bucătărie sau blender. Adăugați usturoiul curățat și mixați. În piureul astfel obținut încorporați mierea și uleiul, omogenizați și transferați tot amestecul într-un borcan din sticlă. Închideți ermetic borcanul și păstrați-l la frigider.
Se administrează câte o lingură de amestec cu jumătate de oră înaintea celor trei mese principale.
Acest elixir este bogat în acizi grași esențieli omega-3, omega-6 și omega-9, antioxidanți, vitamine și minerale.
Remediul este eficient pentru:
·         detoxifierea hepatică
·         rejuvenarea pielii
·         menținerea sănătății părului
·         prevenirea bolilor cardiovasculare
·         stimularea sistemului imunitar
·         protejarea vederii.
De asemenea, puteți folosi acest elixir și pentru aromatizarea salatelor sau prepararea cărnii, în special a cărnii de pui.
Persoanele care suferă de hipotensiune trebuie să consume acest elixir cu precauție. De asemenea, pentru că usturoiul dă unele interacțiuni medicamentuoase, vă recomandăm să consultați lista cu medicamentele aici.
*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.
© Doxologia. Despre autor (articole și alte date) la următoarea adresă: http://www.doxologia.ro/oana-hincu.
            Alte articole pe această temă pe site-ul Doxologia: Citește alte articole despre: imbunatatirea vederii, ochi, usturoi, lămâie, miere de albine, detoxifiere, inimă, par, piele, imunitate.

Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Cuvântul Ortodox

Cuvântul Ortodox

Sinpro

Sophia.ro

Elefant.ro

Totalul afișărilor de pagină