Bine ați venit!

Doamne Iisus Hristoase, Dumnezeu nostru, binecuvintează cu binecuvântarea Ta cea cerească pe toți cei ce vor citi acest blog. Deschide-le lor inima ca să înțeleagă cuvintele din el. Ferește-i de toată rătăcirea și Te preamărește în viața lor, făcându-i instrumente ale voinței Tale sfinte.

Faceți căutări pe acest blog

!!!Important!!!

Acest blog reprezintă strict părerile mele.
Orice asociere între numele meu și documentele oficiale legate de ora de Religie (lecții, fișe, manuale, programe școlare etc) sau cu acțiunile oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române sau ale Arhiepiscopiei Timișoarei ori ale Școlii Gimnaziale Satchinez nu-și are menirea. Aceste instituții nu pot fi responsabile pentru postările mele și nici trase la răspundere!
Unele din materiale de pe blog (filme și cărți) sunt descărcate de pe internet (Scribd sau alte site-uri) și au caracter informațional.

luni, 25 mai 2015

Dăruind vei dobândi la Lovrin (FOTO)Dăruind vei dobândi la Lovrin


        

   Elevii claselor a IV-a A si a IV-a B, împreună cu domnul profesor de religie Alexandru Hrab au organizat o campanie de strângere de fonduri pentru bătrânii de la Azilul din Comloșu Mare. Din banii adunați în urma vânzării unor obiecte artizanale religioase, confecționate de elevi, bătrânii au primit pachete de alimente. Mulțumiri elevilor, doamnelor învățătoare Mariana Molcut, Catalina Savuca, Ileana Hutan, Elena Simicin, pr. paroh Paul Iosivuț si primariei Lovrin. Mulțumim și doamnei director Claudia Hodorog pentru sprijin.
Prof. Olivian Dulea

         „Săptămâna altfel” a debutat la Liceul Tehnologic Romulus Paraschivoiu din Lovrin cu o expoziție cu vânzare de icoane și obiecte pascale. Expoziția a avut loc duminică 5 aprilie, în biserica Parohiei Ortodoxe Lovrin cu hramul „Sfântul Ierarh Nicolae” din Protopopiatul Sânnicolau Mare. Protagoniștii expoziției au fost elevii claselor a IV-a și cei care participă la orele de cateheză ale programului „Hristos împărtășit copiilor”. Aceștia, sub îndrumarea domnului profesor de Religie Hrab Alexandru Sorin și cu binecuvântarea părintelui paroh Paul Iosivuț au pregătit toate obiectele necesare acestei expoziții. Manifestarea a avut ca scop apropierea elevilor și a părinților acestora de Biserică, ajutorarea unor familii nevoiașe din parohia Lovrin și prezentarea bunei colaborări dintre Şcoală și Biserică și implicit dintre directorul instituției școlare doamna Claudia Hodorog, și ale doamnelor învățătoare de la ciclul primar. „Îi dăm slavă lui Dumnezeu pentru că putem spune că această manifestare a fost o binecuvântare. Bucuria s-a putut citit pe chipurile elevilor care s-au nevoit și s-au străduit să confecționeze cât mai multe obiecte pe care să le pună în valoare în așa fel încât să poată ajuta cât mai multe persoane aflate în suferință. De asemenea, putem spune că expoziția nu a fost doar rodul muncii elevilor, ci al întregi comunități formate din preotul paroh, cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Romulus Paraschivoiu din Lovrin și părinții elevilor de aceea un gând de rugăciune, de mulțumire și apreciere se îndreaptă spre toate persoanele implicate în acest proiect” a precizat domnul profesor Hrab Alexandru Sorin.

Sursa: http://mitropolia-banatului.ro/daruind-vei-dobandi-in-parohia-lovrin/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Cuvântul Ortodox

Cuvântul Ortodox

Sinpro

Sophia.ro

Elefant.ro

Totalul afișărilor de pagină