Bine ați venit!

Doamne Iisus Hristoase, Dumnezeu nostru, binecuvintează cu binecuvântarea Ta cea cerească pe toți cei ce vor citi acest blog. Deschide-le lor inima ca să înțeleagă cuvintele din el. Ferește-i de toată rătăcirea și Te preamărește în viața lor, făcându-i instrumente ale voinței Tale sfinte.

Faceți căutări pe acest blog

!!!Important!!!

Acest blog reprezintă strict părerile mele.
Orice asociere între numele meu și documentele oficiale legate de ora de Religie (lecții, fișe, manuale, programe școlare etc) sau cu acțiunile oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române sau ale Arhiepiscopiei Timișoarei ori ale Școlii Gimnaziale Satchinez nu-și are menirea. Aceste instituții nu pot fi responsabile pentru postările mele și nici trase la răspundere!
Unele din materiale de pe blog (filme și cărți) sunt descărcate de pe internet (Scribd sau alte site-uri) și au caracter informațional.

sâmbătă, 20 decembrie 2014

Concursul școlar de cultură religioasă - Biblia în sufletul elevilor - Ediția I Noiembrie 2014

Concursul școlar de cultură religioasă - Biblia în sufletul elevilor - Ediția I Noiembrie 2014

 UPDATE 07.12.2014 Premiera elevilor participanți la concursul „Biblia în sufletul elevilor” - Parohia Ortodoxă ȘandraFragmente din desfășurarea concursului - Bilbia în sufletul elevilor -

    


     Sâmbătă 6 decembrie 2014 în biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului a parohiei ortodoxe Șandra a avut loc un eveniment deosebit. În prezența doamnei directoare a Școlii Gimnaziale Șandra, Pașca Dana Constantina și a domnului profesor de Religie Hrab Alexandru, prea cucernicul Părinte paroh Nicolae Andreescu l-a sfârșitul Sfintei Liturghii i-a premiat pe elevii participanți la cele două concursuri religioase desfășurate în parohie.
În cuvântul adresat tuturor celor prezenți părintele a evidențiat importanța colaborării Bisericii cu școala și necesitatea participării elevilor la Sfânta Liturghie. De asemenea, acesta a amintit că cele două concursuri desfășurate la nivel de parohie: „Biblia în sufletul elevilor” și la nivel județean: „Bucuria Nașterii Domnului în suflet de copil” au fost deosebit de atractive pentru elevi și primite de aceștia cu mult interes. Premiile au constat în iconițe, cărți și diplome.
În final părintele a ținut să aducă mulțumiri speciale doamnei directoare și domnului profesor de religie pentru buna colaborare, iar aceștia la rândul lor au ținut să-l felicite pe preot urându-i-se tot binele, mulți ani de păstorire rodnică, iar Sfântul Nicolae să-l ocrotească așa cum l-a ocrotit până acum cu rugăciunile sale înălțate înaintea lui Dumnezeu.
De asemenea, duminica 07 decembrie, au fost premiați și elevii parohiei ortodoxe Nașterea Maicii Domnului Uihei care au participat la acest concurs. În final Prea Cucernicul Părinte Emanuel Ionel Popescu a transmis gândurile bune și prețuirea sa pentru toți elevii din parohie.      Conceptul se poate descărca și de aici: http://www.didactic.ro/materiale-didactice/model-concurs-sfanta-scriptura

UPDATE 01.12.2014


 

UPDATE 17.11.2014 
UPDATE 14.11.2014
http://mitropolia-banatului.ro/concursul-scolar-de-cultura-religioasa-biblia-in-sufletul-elevilor/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Cuvântul Ortodox

Cuvântul Ortodox

Sinpro

Sophia.ro

Elefant.ro

Totalul afișărilor de pagină