Bine ați venit!

Doamne Iisus Hristoase, Dumnezeu nostru, binecuvintează cu binecuvântarea Ta cea cerească pe toți cei ce vor citi acest blog. Deschide-le lor inima ca să înțeleagă cuvintele din el. Ferește-i de toată rătăcirea și Te preamărește în viața lor, făcându-i instrumente ale voinței Tale sfinte.

Faceți căutări pe acest blog

!!!Important!!!

Acest blog reprezintă strict părerile mele.
Orice asociere între numele meu și documentele oficiale legate de ora de Religie (lecții, fișe, manuale, programe școlare etc) sau cu acțiunile oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române sau ale Arhiepiscopiei Timișoarei ori ale Școlii Gimnaziale Satchinez nu-și are menirea. Aceste instituții nu pot fi responsabile pentru postările mele și nici trase la răspundere!
Unele din materiale de pe blog (filme și cărți) sunt descărcate de pe internet (Scribd sau alte site-uri) și au caracter informațional.

sâmbătă, 5 aprilie 2014

Conferinţa „Viaţa de familie – fericire, durere sau divertisment” - dr. Virgiliu Gheorghe

         Conferinţa „Viaţa de familie – fericire, durere sau divertisment” - dr. Virgiliu Gheorghe

     Marţi, 1 aprilie, Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara a găzduit conferinţa „Viaţa de familie -- fericire, durere sau divertisment", susţinută de biofizicianul dr. Virgiliu Gheorghe Vlăescu. Evenimentul a fost organizat de ASCOR Timişoara, Asociaţia ProLogos şi Asociaţia „Familia Ortodoxă". Pe această cale doresc să-i aduc mulțumiri domnului Claudiu Răducu care mi-a oferit mp3-ul conferinței.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Cuvântul Ortodox

Cuvântul Ortodox

Sinpro

Sophia.ro

Elefant.ro

Totalul afișărilor de pagină