Bine ați venit!

Doamne Iisus Hristoase, Dumnezeu nostru, binecuvintează cu binecuvântarea Ta cea cerească pe toți cei ce vor citi acest blog. Deschide-le lor inima ca să înțeleagă cuvintele din el. Ferește-i de toată rătăcirea și Te preamărește în viața lor, făcându-i instrumente ale voinței Tale sfinte.

Faceți căutări pe acest blog

!!!Important!!!

Acest blog reprezintă strict părerile mele.
Orice asociere între numele meu și documentele oficiale legate de ora de Religie (lecții, fișe, manuale, programe școlare etc) sau cu acțiunile oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române sau ale Arhiepiscopiei Timișoarei ori ale Școlii Gimnaziale Satchinez nu-și are menirea. Aceste instituții nu pot fi responsabile pentru postările mele și nici trase la răspundere!
Unele din materiale de pe blog (filme și cărți) sunt descărcate de pe internet (Scribd sau alte site-uri) și au caracter informațional.

miercuri, 7 august 2013

Jurnalul de Satchinez Iulie 2013De prin Satchinez adunate
                A apărut un nou număr al revistei Jurnalul comunei Satchinez, mai exact numărul 7 din luna iulie anul 2013. Pe lângă informaţiile administrative şi informaţii cu privire la repararea Bisericii Ortodoxe din Satchinez şi a altor clădiri de o deosebită importanţă pentru comună.
            De asemenea, mai sus evidenţiaţi elevii şi profesorii care au obţinut rezultate bune la Evaluarea Naţională, iar pe ultima pagină ne sunt date informaţii despre Ruga de la Hodoni, sat aparţinător comunei Satchinez.
            Din păcate ceea ce ne întristează sunt cele două articolele, unul legat de ziua comunei care din păcate s-a ţinut în 3 august, adică în Postul Adormirii Macii Domnului, iar celălalt ne anunţă despre divorţul domnului primar.
            Spor la lecturat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Cuvântul Ortodox

Cuvântul Ortodox

Sinpro

Sophia.ro

Elefant.ro

Totalul afișărilor de pagină